C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Retirem amiant a les escoles

La presencia d’amiant a les escoles catalanes es encara un fet. Un inventari del 2016 de la Generalitat xifrava en 291, les escoles o centres educatius amb presència de Fibrociment o amiant en algun punt de la seva estructura.

El departament d’Ensenyament de la Generalitat, té previstes algunes actuacions de retirada en diferents centres educatius per aquest any 2017 (unes 14 segons El Periódico). Les actuacions es faran abans del començament del curs 2017-2018, per major seguretat doncs no estaran en ús, i Verdmon ha estat escollida per a fer 6 d’aquestes actuacions.

La nostra experiència en treballs amb exposició al amiant ens han valgut per a ser adjudicataris d’aquestes obres, i també per la nostra professionalitat, i voluntat de transparència, volem des d’aquí donar totes les dades necessàries per a que les AMPA, i altres persones interessades, puguin consultar com han anat les obres de retirada dels elements del seu centre.

Els centres on portarem a terme alguna actuació son:

Feu click en el nom de la vostra escola per a entrar-hi !!!

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies