C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Qui som

Som una empresa de Granollers (Vallès Oriental). Varem iniciar la nostra activitat fa uns 20 anys amb l’objecte de cobrir de forma eficient els serveis de manteniment d’espais verds industrials, aplicant des del principi sistemes de treball i maquinaria que abarateixen considerablement el cost dels serveis oferts, sense minvar-ne la qualitat.

Després d’aconseguir nombrosos clients en aquest sector varem començar a treballar per diversos ajuntaments, en grans zones verdes, bàsicament en treballs on es requereix de maquinaria gran com tractors equipats amb tot tipus de desbrossadores.

Des de fa anys ens dediquem també a la retirada i gestió de tot tipus de residus especials i perillosos. Entre els que hi ha els abocaments, a la via pública i zones forestals, d’amiant (fibrociment) i al desmuntatge i gestió d’amiants tant Friables com No Friables, aquest cop també aplicant sistemes que ens permeten ser molt competitius, convertint-nos en un referent en la retirada i gestió d’aquest residus perillosos.

El nostre departament d’amiant està capitanejat per un director tècnic molt especialitzat, i amb una gran i llarga trajectòria dins el sector, cosa que ens permet afrontar els seus reptes amb la major de les garanties i professionalitat.

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies