C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Qui som

Som una empresa de Granollers (Vallès Oriental). Vàrem iniciar la nostra activitat fa més de 25 anys amb l’objecte de cobrir de forma eficient els serveis de manteniment d’espais verds industrials, aplicant des del principi sistemes de treball i maquinaria que abarateixen considerablement el cost dels serveis oferts, sense minvar-ne la qualitat. Actualment tenim una gran cartera de clients tant de la empresa privada, com d’ajuntaments i organismes oficials.

Per a donar un servei complert als nostres clients ens vàrem iniciar, l’any 2012, en l’activitat de retirada i gestió de tot tipus de residus especials i perillosos. Entre els que hi ha els abocaments, a la via pública i zones forestals, d’amiant (fibrociment) i al desmuntatge i gestió d’amiants tant Friables com No Friables, aquest cop també aplicant sistemes que ens permeten ser molt competitius, convertint-nos en un referent en la retirada i gestió d’aquest residus perillosos.

Recentment, per atendre les necessitats dels nostres clients, hem afegit a la nostra llista de serveis els agents biològics, en la descontaminació/desinfecció d’espais i la retirada i gestió de cadàvers d’animals.

El nostre departament d’amiant i biològics està capitanejat per un director tècnic molt especialitzat, i amb una gran i llarga trajectòria dins el sector, cosa que ens permet afrontar els seus reptes amb la major de les garanties i professionalitat.

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies