C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Recollida residus urbans

Retirada d’amiant fibrociment (uralita), en vies publiques, polígons industrials, parcs i zones forestals.

Verdmon Gestió Ambiental, a través de la seva filial Òptim 10 Polígons S.L. treballa des de fa anys en la recuperació d’espais degradats municipals. Aquest servei va néixer davant dels requeriments i queixes constants per part dels tècnics municipals respecte als abocaments incontrolats de materials amb amiant abocats en els seus municipis, i al gran cost econòmic que els representava el haver de fer-ne front amb les seves brigades, les quals no estan preparades, formades ni legalitzades per a fer treballs amb exposició al amiant.

Òptim 10 és la solució al problema, doncs realitzem la retirada i gestió dels seus abocaments, tramitem tota la documentació legalment exigible i necessària, oferint uns preus molt inferiors als que fins ara aquest sector havia ofertat.

El motiu pel qual podem reduir el preu respecte la competència es ben simple, hem creat una divisió molt concreta per aquests treballs. La majoria d’empreses tenen importants estructures i costos per cobrir, mentre que nosaltres tenim tots els recursos humans necessaris que venen aprofitats del departament d’amiant, i els recursos materials en propietat de manera que ens estalviem costos, com ho pot ser el tenir camions amb ploma autoritzats per la junta de residus per a transport de mercaderies perilloses, entre d’altres.

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies