C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Recuperació espais degradats

SERVEI INTEGRAL DE RECUPERACIÓ D’ESPAIS DEGRADATS

Donem una ràpida, àgil i econòmica solució davant la degradació dels espais en zones periurbanes o forestals del seu municipi.

Es tracta del servei integral de recuperació de l’espai degradat, netejant i recuperant la zona, separant els residus banals dels especials i/o perillosos, i fent-ne el transport i gestió dels mateixos al abocador final.

Podem fer-nos càrrec de la gestió dels residus o be desplaçar-los directament a la deixalleria municipal, reduint d’aquesta manera els costos (per a banals i/o aquells acceptats en la deixalleria municipal).

Atès a les diferents naturaleses dels residus trobats en els abocaments il·legals / incontrolats, és impossible tenir un llistat de preus de referència, no obstant podem donar alguns exemples.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies