C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Xerrada divulgació envers l’Amiant al Grecons Granollers

El passat 7 de juny, Verdmon va donar una xerrada informativa sobre la perillositat de l’exposició a fibres d’amiant en les dependències de Can Muntanyola. Des d’aquí volem donar les gràcies al gremi de constructors de Granollers, qui ens va facilitar l’espai i en va fer divulgació entre els seus agremiats.

També volem donar les gràcies a tots els agremiats que varen fer acte de presència, especialment pel seu temps i els comentaris expressats després de la xerrada.

xerradaportada2

La creença actual, entre alguns treballadors, de que “no n’hi ha per tant” davant la manipulació de materials que contenen amiant i concretament de l’anomenada “Uralita”, és tant comú com a perillosa, i res més lluny de la realitat.

A Verdmon creiem que la divulgació és fonamental entre tota classe de col·lectius, i especialment amb aquells de més risc, és per això que sempre que en tenim oportunitat ens oferim a donar aquestes xerrades monogràfiques.

Si pertanyeu o esteu en contacte amb algun col·lectiu, empresa, grup, escola…. i penseu que fora interessant que us féssim una xerrada de divulgació només cal que contacteu amb nosaltres i amb molt de gust buscarem una data. (Obviament aquest és un servei que fem sense cap ànim de lucre).

Només hi ha un be: El coneixement. Només hi ha un mal: la Ignorància.

 Sòcrates (Filòsof Grec).

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies