C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

treballem a la fabrica uralita

VERDMON ha estat l’empresa escollida per a realitzar feines de desamiantat a la antiga fabrica Uralita.

Volem donar les gràcies a Laboratoris TORLAN per la confiança dipositada en nosaltres, en la tasca de retirada de les plaques de fibrociment del sostre d’una de les naus de la antiga fabrica Uralita, que ara ocupa.

Aquesta és una feina que ens torna als orígens, doncs la fabrica Uralita va ser la major fabrica de elements de fibrociment amb contingut d’amiant (amiant-ciment) del territori espanyol.

Una mica d’història:

La famosa fàbrica de fibrociment que va donar nom propi al material (URALITA), va ser promoguda per Josep M. Roviralta a començaments del segle XX. El conjunt de naus ocupa un gran espai a banda i banda de la carretera de Barcelona de Cerdanyola del Vallès, estructurat en dos eixos perpendiculars que amb els anys s’aniran estenent pels carrers del costat.

construcciouralita

Hi ha una gran diferència en com es muntava aquest material i com el retirem avui en dia. Aquí veiem la construcció de la coberta del bloc II de la fabrica Uralita.

anunci-uralita

Anunci de prensa típic de la època (dècada dels 60)

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies