C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

SUBVENCIONS AMIANT 2023

Les subvencions per a la retirada en origen de residus de la construcció que contenen amiant per aquest 2023 han d’estar a punt de sortir !

Tot i que no tenim cap dada oficial. Tenim en compte que el passat any 2002 va quedar desert i també la voluntad de la Agencia de Residus de Catalunya per avançar les d’aquest 2023.

Creiem que durant aquest mes de Març sortirà la convocatòria d’enguany, a la que us podreu presentar si ja ho teniu tot preparat per a fer-ho. (per als nostres clients amb pressupostos ja aprovats, sapigueu que en breu ens posarem en contacte per a fer-vos la presentació).

Per aquest any el President Pere Aragonès ja va dir que faria un implús important en pro de la descontamianció del país (vegeu notícia aquí) destinant 10 milions d’Euros a aquest efecte.

Podeu demanar-nos pressupost per a les vostres feines al correu adria@verdmon.com

Nosaltres fem tots els tràmits i, si no canvien les bases, el reintegrament és del 100% de la nostra factura (IVA inclòs per a persones físiques).

 

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies