C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

subvencions amiant 2022 (actualització Octubre)

Les últimes notícies a 25/10/2022 envers les subvencions per a retirada d’amiant son que:

  • Els atorgaments de les subvencions presentades al 2021 sortiran ara a finals de Octubre.
  • Primer trauran una resolució provisional per a que les persones amb mancances de documentació puguin presentar alegacions, o el que els falti, i a finals de Novembre sortirà la resolució definitiva, moment en el que es podrà començar a justificar les obres de les subvencions fetes.

 

  • Tot i que la voluntat de la Agencia de Residus es continuar traient subvencions cada any, malauradament diversos factors, arribats tots quasi de manera conjunta, han fet que aquest any 2022: NO HI HAURÀ SUBVENCIONS PER A LA RETIRADA EN ORIGEN DE RESIDUS DE LA CONSTRUCCIÓ QUE CONTENEN AMIANT.

 

 

Mentres continuem agafant obres per a presentar-les per a les properes subvencions (2023), tot i que no sabem quan sortiran.

Com cada any nosaltres ho fem quasi tot:

  • Elaboració del pressupost
  • Presentació de la subvenció
  • Realització de la feina
  • Preparació de la documentació per a la justificació final.

Per a saber que necessitem per a fer la presentació, aquí us deixem uns pdf amb tota la informació.

SUBVENCIONS AMIANT PARTICULARS

SUBVENCIONS RETIRADA COMUNITATS

Per a posar-vos en contacte només heu d’enviar un correu a adria@verdmon.com o al 609 087 404 (telef directe amb el tècnic). També des de la secció contacte.

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies