C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Subvenció Retirada Amiant 2021 (JA OPERATIVES !)

SUBVENCIONS 2021 JA OPERATIVES ! La convocatòria per a les subvencions del 2021 JA S’HAN PUBLICAT (02/11/2021).

El període de inscripció és fins a 31 de Dessembre, per el que cal fer les presentacions enseguida!!!

Les bases que regulen aquestes subvencions son les mateixes del 2020, per el que el retorn és del 100% inclòs el IVA (per persones físiques). RESOLUCIÓ ACC-3212-2021

És molt important tenir la documentació preparada i fer-ho quant abans millor per assegurar-se de rebre-la, doncs la convocatòria és en règim de concurrència pública no competitiva. Això vol dir que s’atenen les peticions en ordre d’arribada.

Nosaltres fem tots els tràmits i us acompanyem en el procés des del principi fins al final, moment molt important, en el que s’ha de fer el procés de justificació per a que us retornin els diners. (Podeu consultar les experiències d’alguns dels nostres clients a les resenyes de Google).

D’aquesta manera us assegureu que tot el procés es farà de manera correcta, assegurant-vos el èxit. El 100% de les sol·licituds presentades per nosaltres l’any 2019 i 2020 han estat concedides, i tots els clients del 2019 han recuperat ja la seva inversió.

Atès a la feina que tenim, i de la gran demanda de peticions que ens han arribat, ja només podrem atendre projectes d’obres petites (feines d’un dia). Hores d’ara, 02/11/2021, encara agafem feines, però nomes aquelles que NO impliquin la confecció d’un pla de treball específic (feines d’un dia, màxim 4 treballadors,màxim 100 m2)

Si voleu que gestionem el vostre projecte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte de sota, o als mitjans expressats en la secció contacte.

 

 

FORMULARI DE CONTACTE:

 

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies