C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Subvenció Retirada Amiant 2021

ULTIMES NOTÍCIES ! La convocatòria per a les subvencions del 2021 sortiran aquest mes de Setembre o principis d’Octubre. Us mantindrem informats des d’aquí i el nostre Instagram @verdmonamiant

És molt important tenir la documentació preparada i fer-ho quant abans millor per assegurar-se de rebre-la, doncs la convocatòria és en règim de concurrència pública no competitiva. Això vol dir que s’atenen les peticions en ordre d’arribada.

Nosaltres fem tots els tràmits i us acompanyem en el procés des del principi fins al final, moment molt important, en el que s’ha de fer el procés de justificació per a que us retornin els diners. (Podeu consultar les experiències d’alguns dels nostres clients a les resenyes de Google).

D’aquesta manera us assegureu que tot el procés es farà de manera correcta, assegurant-vos el èxit. El 100% de les sol·licituds presentades per nosaltres l’any 2019 i 2020 han estat concedides, i tots els clients del 2019 han recuperat ja la seva inversió.

Atès a la feina que tenim, i de la gran demanda de peticions que ens arriben, només podrem atendre una quantitat limitada de projectes. Hores d’ara, principi de Setembre, encara agafem feines, però no ens queda molt de marge.

Si voleu que gestionem el vostre projecte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte de sota, o als mitjans expressats en la secció contacte.

 

 

FORMULARI DE CONTACTE:

 

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies