C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Subvenció retirada Amiant 2020

La nova línia de subvencions per a la retirada de materials amb contingut d’amiant per al 2020 de la Agencia de Residus de Catalunya ja ha sortit.

Consulteu les bases reguladores de la subvenció AQUÍ per a saber-ne més i per a comprovar que no teniu cap mena de incompatibilitat que us impedís de presentar-vos-hi.

La convocatòria de subvencions va sortir el 22/06/2020 i des de llavors ja estem presentant sol·licituds per als nostres clients. Atès a que és una subvenció en regim de concurrència pública no competitiva (s’atenen les peticions exclusivament per ordre d’arribada) és bo que aquestes presentacions no es demorin.

El termini per presentar sol·licituds és des de la publicació d’aquesta convocatòria, fins a l’exhauriment de la disponibilitat pressupostària, que per aquest any és de 2.000.000 € amb un topall de 12.000 € per petició, i en tot cas fins al 29/11/2020.

La subvenció cobreix el 100% de les partides referents a la retirada, transport i gestió dels residus, per el que si en la vostra obra no calen mitjans auxiliars ( grues, plataformes elevadores, lloguer de bastides…..) aquesta us sortirà de franc.

Per això, si voleu treballar amb nosaltres i que us tramitem la documentació, ens heu d’enviar un correu a adria@verdmon.com o complimentar el següent formulari, i ens posarem en contacte per a demanar-vos el que calgui i fer-vos el pressupost.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies