C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Seguim creixent

El que més ens preocupa dia a dia, és la millora contínua dels nostres processos i metodologies de treball per poder ser més competitius, cosa que resulta en un millor servei i preu per als nostres clients.

En aquesta adreça hem sumat noves adquisicions al nostre parc mòbil que ens ajuden a treballar:

Al marge de furgons i furgonetes disposem de 4 vehicles amb grua/ploma. Des d’un vehicle lleuger per a petites càrregues o de difícil accés, fins a camió rígid de 18 tones amb grua de 18 mts, passant per dos camions de 3500 Kg amb bolquet i grues d’uns 8 metres per càrregues mitjanes.

Les grues ens permeten carregar material procedent del desmuntatge de teulades de fibrociment o dipòsits fins una alçada de 4 plantes.

El camió rígid de 18 Tones és 4×4 i amb bloqueig de diferencial, cosa que ens permet treballar en zones d’obres, camins rurals o boscos on no hi poden arribar d’altres camions ploma tradicionals.

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies