C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

resolució subvencions 2023

Benvolguts !

S’ha publicat el edicte amb les resolucions provisionals de les concessions, o atorgaments, per a les subvencions de retirada d’amiant de la convocatòria del 2023.

Haureu rebut un correu on únicament us posa: “S’ha notificat la proposta de resolució provisional pel mitjà establert a les bases que regeixen aquests ajuts. Teniu 10 dies hàbils per presentar la documentació requerida, si escau.»

Per tal de que ho tingueu més a mà us deixem aquí el edicte que s’ha publicat per tal de que el podeu descarregar i comprovar el vostre estat.

2023-edicte-prov

Per a buscar-vos dins el extens pdf, només heu de prémer les tecles Ctrl i F i se us obrirà una pestanya on podeu posar el vostre nom, o cognoms i fer la recerca.

Si en la última columna “Documentació a requerir/Observacions” no hi posa res és que el vostre expedient NO ESCAU que aporteu res dins els 10 dies hàbils que donen de temps.

A partir, doncs, d’aquest moment, ja podeu sol·licitar-nos data per a fer les vostres feines.

Per als clients que ja han fet l’obra: Passat el temps de 10 dies per a que els expedients amb documentació requerida l’aportin, es publicarà el edicte definitiu. Serà llavors quan es pugui fer la justificació, moment en el que rebreu el nostre correu amb tot preparat per a fer-la i que us retornin el import concedit per la subvenció.

Per als clients als que ho vàrem presentar massa tard i no tenen concedida la subvenció per manca de disponibilitat pressupostaria: Podem fer la presentació per la convocatòria d’aquest 2024. Anirem contactant amb vosaltres per telèfon per veure que voleu fer.

No obstant per a qualsevol consulta ja sabeu que sempre podeu contactar amb nosaltres al 609-087-404 per trucada o WhatsApp.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies