C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Recuperació del Torrent del Sagrament a TERRASSA

A finals de setembre de 2014, un episodi de fortes pluges va afectar diferents torrents i rieres afluents de rius de les demarcacions de Girona i Barcelona, inclosos alguns de la comarca del Vallès Oriental i Occidental.

Poc després, al Novembre, es varen produir unes fortes ventades que van provocar un greu abatiment d’arbres en aquestes zones hidràuliques, deixant les lleres dels rius, afluents i torrents, molt malmesos i en situació de gran perill en cas de noves pluges. Així doncs aquests espais s’havien de netejar, i en el cas del Torrent del Sagrament a TERRASSA, l’existència prèvia de barraques, amb elements de fibrociment (Uralita), en la zona feien encara més preocupant aquesta neteja, doncs després de les caigudes dels pins de grans dimensions sobre aquestes, varen quedar completament enrunades i inservibles.

VERDMON Gestió Ambiental va estar l’empresa encarregada de la recuperació d’aquest espai forestal, podent portar-la a terme gràcies a la seva maquinària de mida petita, especial per arribar zones de difícil accés, i al seu experimentat equip humà.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies