C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

poda i tala en alçada

Fem podes d’alçada, manteniments, com ara reducció de copes, retirada de branques mortes, tal·la de branques molestes, i eliminació d’arbres sobredimensionats o que s’han tornat perillosos, mitjançant la tècnica de la tala o poda en alçada.

Aquesta tècnica consisteix en que el treballador puja al arbre mitjançant tècniques de grimpada d’arbres i cordes. Els talls es fan en seccions manipulables i es baixen a terra de manera controlada amb cordes i politges, per tal de preservar i mantenir intactes els cables d’electricitat o telèfon, els murs i tancaments de finques, la teulada de casa, o els altres elements decoratius del jardí.

En la via pública aquesta tècnica es fa servir quant el arbre està en algun lloc o ubicació on no es pot aturar el transit per a fer les operacions de manteniment, o be per que per a la seva mida no es pot assegurar la integritat dels elements i/o mobiliaris urbans costaners si és fes mitjançant una tala a soca convencional.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies