C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Poda de seguretat

L’arbrat plantat, especialment de pins, en zones enjardinades amb gespa i sistema de reg automàtic, constitueix un risc de caiguda superior a la resta, degut a que l’arrelament d’aquest arbrat no profunditza suficientment en el sol ja que disposa d’aigua en superfície. Fent que el seu arrelament sigui també superficial.

Aquest problema estructural inevitable pot derivar en caigudes sobretot quan es combinen uns dies de pluges seguits de fort vents.

Per tal de minimitzar aquesta possibilitat es recomanable extreure pes de les copes per tal que no ofereixin tanta resistència a l’aire. Aquetes podes també permeten augmentar l’entrada de llum a la zona i reduir l’excés d’humitat.

És per això que recomanem als nostres clients la poda de les copes en les plantacions en les que intuím que aquest fet es pot produir per evitar mals majors, com varem fer en aquest client de Parets del Vallès a principis de Març, just quant les pluges han de començar a caure.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies