C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Obra d’amiant friable

Verdmon ha estat empresa escollida per a la realització d’una obra d’extracció d’una junta d’amiant friable en una caldera ja obsoleta i que finalment s’havia de desmantellar.

La retirada d’elements amb amiant friable no es pot fer amb els mateixos protocols d’actuació que emprem per a la retirada d’elements de fibrociment, doncs allibera fibres al ambient fàcilment al manipular-lo. Visiteu amiant friable, per a conèixer més sobre ell i els protocols de seguretat a emprar.

Atès al seu alt nivell d’especialització i complexitat en el procés, poques empreses RERA estan capacitades per a fer aquestes feines amb amiant friable. De totes les empreses RERA del territori català, potser només una desena, o menys, han fet alguna vegada un friable.

Per tot plegat donem gràcies a l’empresa multinacional que ens ha donat la oportunitat de poder demostrar el que som capaços de fer, i també per deixar-nos publicar aquesta notícia.

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies