C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Nova eina: bomba captadora

Unes de les eines necessàries per poder treballar en tasques amb exposició al amiant és la bomba captadora, que permet prendre mostres per analitzar, a posteriori, tant les condicions sota les que s’han fet els treballs, com de la concentració de fibres que han quedat en l’ambient, i el calibrador per a calibrar exactament aquesta bomba.

Per a una empresa, el no tenir en propietat aquesta eina ni el tècnic habilitat per a poder fer la presa de mostres, augmenta en gran mesura el cost de les feines, doncs s’ha de contractar aquest servei a personal extern a l’empresa.

A VERDMON creiem fermament en la competitivitat, i és per això que el passat mes de Març varem adquirir en propietat una bomba captadora XR5000 i un calibrador DEFENDER 510M de la prestigiosa marca SKC, empresa líder mundial en la fabricació d’aquests tipus d’eines.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies