C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Neteja espais contaminats per Coronavirus COVID-19

Atès als nostres procediments de treball amb l’amiant habituals, i gràcies al nostre coneixement d’allò expressat en el RD 664/1997, de 12 de Maig, per a la protecció dels treballadors enfront els riscos biològics. Verdmon està preparada per a oferir el servei de:

DESCONTAMINACIÓ D’ESPAIS COMPROMESOS O CONTAMINATS PER CORONAVIRUS COVID-19

La neteja o descontaminació de les superfícies que hagin estat en contacte amb una persona infectada o les seves secrecions, s’ha de fer per polvorització amb una dilució 1:50 de hipoclorit sòdic (lleixiu) amb una concentració de 40-50 gr/litre preparada recentment, o bé amb una dilució de hipoclorit sòdic que tingui almenys 1000 ppm de clor actiu.

El virus, un cop han estat 5 min amb contacte amb aquest desinfectant s’inactiva, per el que ja podrem retirar aquest producte, i les deixalles generades s’han de tractar com a residu biosanitari especial del grup 3.

El problema doncs, no ve de com desinfectar un espai, sinó de com fer-ho i quins protocols s’han de seguir per a preservar la seguretat i no contaminació de la persona que porta a terme la descontaminació. Doncs el treballador no només ha de tenir els EPIS necessaris i adients, sinó que ha de saber com descontaminar-se després de la feina per a no contraure la malaltia.

A VERDMON tenim tots els mitjans necessaris per a fer-ho amb seguretat (EPIS, Unitats de descontaminació, etc).

A més a Verdmon tenim els mitjans necessaris per tal de minimitzar el risc enfront de contagis en espais d’empreses que no poden parar de treballar i on encara hi ha afluència de persones.

Per tal de fer això desinfectem els espais amb pulverització-atomització del preparat desactivador del virus. Experiència adquirida d’altres paisos que han patit aquesta pandèmia abans que nosaltres:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies