C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Inici de Poda Anual

Com cada any, coincidint en la baixada de temperatures iniciem la poda d’arbrat caducifoli de les zones verdes dels nostres clients industrials, tot i que dita poda de manteniment es podria demorar fins al febrer, avançar-ho a l’octubre es fa per diversos motius:

  • Per que en aquesta època la disseminació d’alguns fongs que podrien aprofitar les ferides dels talls estan més inactius.
  • Per que a l’Octubre encara no estem en ple hivern i així evitem els freds intensos.
  • Per que al hivern es diferencien millor les estructures de les branques principals i és més fàcil escollir el que tallar i el que no.
  • Per que evita i estalvia temps i esforços en la recollida constant de fulles. També aporta a la gespa un millor airejament i radiació solar.

En la majoria d’arbrat caducifoli s’aplica un tipus de poda consistent en eliminar pràcticament tota la brancada brotada en la primavera, no obstant algunes nomes es tallen parcialment amb l’objecte d’anar redirigint el port, copa i formació del propi arbre, doncs les podes han de respectar la arquitectura del arbre, es a dir, la seva forma natural.

La forma mes rapida d’executar aquests treballs es combinar eines de tall manual amb motoserres de poda, després de molts anys provant diversos sistemes es descarta (per massa lent) utilitzar tisores pneumàtiques, també es descarta en la gestió dels residus vegetals triturar-los in-situ. El mes ràpid i per tant competitiu és acopiar la brancada en “piles” i recollir-ho amb camions propis que disposen de ploma amb grapa forestal.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies