C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

curs formació pràctica treballs amb Amiant

El passat 18 d’Octubre, el nostre Director Tècnic d’Amiant, Sr. Adrià Edo, va impartir un curs de formació pràctica envers els treballs amb exposició a fibres d’Amiant per a empreses i autònoms. El curs es va portar a terme a les instal·lacions del Servei de Prevenció Aliè ERGOLABORIS a Sabadell.

El curs estava dirigit a professionals del mon de la construcció, i explicava no només les exigències legals de la normativa actual d’aplicació, sinó de quina manera afecten a cada grup (empreses i autònoms).

Els punts que es varen tractar van anar des de:

  • Que és l’amiant
  • Perills per la salut
  • Història de l’amiant
  • Legislació i exigències legals
  • Llocs i formes de presentació
  • Com treballar de manera segura (Procediments de treball)
  • Gestió i tractament final de les deixalles
  • Mostra pràctica del procés de descontaminació en Unitat de Descontaminació.

El curs, tot i que no pot ser emprat com a la formació específica que mana l’article 19 de la LPRL, pretén ser una eina amb la qual els professionals potencialment exposats i que no tenen aquesta formació, coneguin de primera mà la problemàtica que pot envoltar els treballs amb contacte amb materials amb contingut d’amiant si aquests no es fan sota les mesures de seguretat adients i que marca la normativa, tant per ells com per a terceres persones i el medi ambient.

Per a Verdmon, aquest curs ha estat una sessió de divulgació més. Una nova oportunitat per explicar als treballadors potencialment exposats els perills als que poden estar envoltats, així com d’altres aspectes que poden ajudar-los en el dia a dia de la seva feina.

És per això que sempre que se’ns brinda la oportunitat, no dubtem donar totes les explicacions necessàries en referència al que millor coneixem: Els treballs amb exposició al Amiant.

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies