C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

aprovacions subvencions amiant 2023

Ultimes noticies de la publicació del edicte de concessions, atorgaments, aprovacions, de les subvencions per a la retirada de materials amb amiant de la Agencia de Residus de Catalunya convocatòria 2023.

NO S’ESPEREN FINS A FINALS DE JUNY 2023 !!!

Aquest any es varen destinar a la convocatòria 50 milions d’euros, però s’han rebut peticions per import de 130 milions d’euros en unes 4700 peticions.

Això implica que les peticions enviades els últims dies del període de inscripció no podran ser ateses per manca de pressupost.

Verdmon ha presentat aquest any més de 200 peticions de subvenció, durant tot el període de inscripció. En la nostra opinió, formada en base a la nostra experiència, totes aquelles presentades després del 15/07 no tindran una concessió positiva.

 

Algunes preguntes i respostes:

Però quan sortirà el edicte de concessions o atorgaments?

Aquest no sortirà fins a finals de Juny. Podria sortir abans depenent d’alguns factors, però no s’espera que així sigui.

Si estic esperant a fer l’obra i no puc esperar tant que puc fer?

Les subvencions del Annex I son en règim de concurrència pública NO competitiva. Per tant si la presentació està correctament feta, i la data de presentació és per sota de la data indicada, podem tirar endavant l’obra sense cap mena de problema. Les probabilitats de que no us sigui concedida la subvenció son inapreciables.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, que mirarem exactament quin numero de presentació teniu , i depenent d’aquest podrem decidir més exactament sobre que fer.

I si la meva data de presentació supera aquesta data?

En aquest cas no cap res més que esperar al edicte de concessions per comprovar si us l’han donat o no i llavors preparar-se per a presentar-ho altre cop en la convocatòria 2024, la qual sortirà passat les vacances d’estiu.

I si la meva presentació va ser del Annex II?

Verdmon no va presentar cap expedient del Annex II, doncs no hi creiem. No obstant el Annex II era en règim de concurrència competitiva per el que no es pot calcular de la mateixa manera que el annex I.

 

Comunicació important als nostres clients !
Poseu-vos en contacte si teniu pressa en fer la feina, o preveu fer-la abans de finals d’any. La publicació tant enllà del edicte farà que es provoqui un tap molt important de feina per aquelles dates i no podrem donar el nivell de complaença al que estem acostumats i amb el que ens agrada treballar.

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies