C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

2on trofeu de l’ascensió al millor nedador complert del Vallès Oriental

nedadors-ascensióLa II edició del Trofeu de l’Ascensió millor nedador complert del Vallès Oriental, Es va realitzar el passat 29 de maig del 2.016 a les instal·lacions del CN Granollers. Un Trofeu de natació pensat per promocionar els nedadors de les categories base (pre-benjamí, benjamí i aleví) de la comarca, i que forma part del calendari de Trofeus de la Federació Catalana de Natació. Amb la participació dels cinc clubs vallesans afiliats a la Federació Catalana de Natació: CN Parets, CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, SEK Catalunya de La Garriga i el CN Granollers.

En l’edició d’enguany han  participat uns 250 nedador/es dels anys 2.008 al 2.002 dels clubs abans esmentats.

Els participants ho han fet dividits en diferents categories per any de naixement i sexe, atorgant premi als 3 primers classificats de cada categoria, amb la suma temps dels quatre estils. D’aquesta manera s’han vist recompensats els nedadors que dominen totes les modalitats, és a dir «nedadors complerts». Tanmateix, han rebut obsequis tots els participants en el II Trofeu de l’Ascensió.

Des d’aquí volem felicitar a tots els participants, a l’hora d’encoratjar-los a continuar per el camí del esforç i la constància en el esport, doncs ells son el nostre relleu i futur.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies