C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Subvenció retirada Amiant 2020

La nova línia de subvencions per a la retirada de materials amb contingut d’amiant per al 2020 de la Agencia de Residus de Catalunya ja ha sortit.

De moment s’han publicat les bases reguladores de la subvenció que podeu consultar AQUÍ per a saber-ne més i per a comprovar que no teniu cap mena de incompatibilitat que us impedís de presentar-vos-hi.

Encara no està habilitat el tràmit per a la presentació de peticions, però atès a que és una subvenció en regim de concurrència pública no competitiva (s’atenen les peticions exclusivament per ordre d’arribada) és bo que tingueu els tràmits ja iniciats.

Per això, si voleu que us tramitem la documentació, ens heu d’enviar un correu a adria@verdmon.com o complimentar el següent formulari, i ens posarem en contacte per a demanar-vos el que calgui i fer-vos el pressupost.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies