C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Extintors Explosius a La Garriga

El passat mes de Març finalment varem donar gestió als 27 Extintors Explosius que l’Ajuntament de La Garriga tenia per a desactivar des de feia temps.

Els extintors estaven custodiats a les dependències del grup de Protecció Civil de La Garriga, i gràcies a la gestió del Ajuntament, que va contactar amb nosaltres, el dia 17 varem recollir-los per a donar-los gestió de desactivació i dipòsit final.

Els extintors explosius es varen crear com a solució de protecció per als mitjans humans d’extinció d’incendis forestals, així com a tallafocs. Es tracta d’un recipient plàstic que conté una solució química extintora, rodejat de 20 grams de Dinamita amb una metxa ràpida. En el moment en que aquesta metxa pren, explota la dinamita escampant el líquid extintor, a més que consumint l’oxigen de la zona, per el que apaga el foc al seu voltant emprant aquests dos principis bàsics.

Atès a la carga explosiva que tenen en el seu interior, i després de moltes proves i usos, s’ha arribat a la conclusió que l’ús d’aquests elements extintors tenen més perills que beneficis, per el que molts ajuntaments i/o organismes estant procedint a retirar-los.

Si teniu en custòdia residus explosius d’aquest tipus, no dubteu en contactar amb nosaltres per a la seva gestió.

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies