C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Verdmon col·labora en curs online «Gestió de Treballs amb Amiant ABCLEAN»

transparencia1
Primera transparència del curs

Al febrer de 2014 el nostre tècnic d’amiant, Sr. Adrià Edo, va esser escollit per a la realització, proba i avaluació del curs online per a treballadors amb risc per Amiant que el projecte ABCLEAN ha portat a terme en els diferents països socis del projecte.

Per al nostre país es varen seleccionar 32 persones que havien de fer el curs pilot, entre les que finalment nomes 23 la varen realitzar abans de la data límit 21/04/2015.  El nostre va ser l’únic país en el que es van incloure professionals experts del sector per tal d’avaluar el curs, i com a tals havien no només de fer aquesta avaluació, sinó també proposar les mesures que creien oportunes per tal de millorar-lo. Anant més enllà, i com a compliment de la responsabilitat atorgada, el nostre tècnic va ser una de les dues persones que enviaren un llistat de comentaris específics que han servit de millora.

Finalment el 10 de Setembre del 2015, el curs es va validar en la conferència celebrada a tal efecte a Brussel·les, on es varen presentar i validar els resultats obtinguts en la proba pilot. (Enllaç a les dues notícies Premeu sobre la bandera del idioma a escollir).

La plataforma en la que està ubicada el curs és l’entorn Moodle, de manera que les transparències poden ser interactives. Aquesta plataforma és emprada en gran mesura en ambients de treballs escolars i universitaris, per el que està àmpliament provada i es gestiona molt fàcilment.

transparencia2
Transparència interactiva del curs

Al final de la realització del curs es lliura un diploma al alumne que prepara al futur treballador amb exposició a fibres d’amiant amb unes bases contrastades i unificades amb la resta de països de la UE, i és vàlid en tot el territori Europeu. El Diploma qualifica amb un nivell 4 del Marc Europeu de qualificacions per l’aprenentatge al llarg de la vida (EQF). (Plana del Ministeri de Cultura i Educació en referència al EQF)

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies