C/. de l'Empordà, 2 Polígon Ind. El Congost 08403-GRANOLLERS

93 843 40 05 info@verdmon.com

Abocament Il·legal

El passat dia 31 de Març va haver-hi un abocament il·legal de elements de fibrociment amb contingut d’amiant al municipi de Sentmenat. Algú va tirar residus d’aquest material tot esmicolats, encara que dins de saques, en contenidors genèrics per al rebuig de deixalles domèstiques, fins a omplir quasi totalment fins a 4 d’aquests contenidors.

El Fibrociment és un material que al ser trencat, o manipulat indegudament, provoca l’alliberament de fibres d’amiant a l’ambient. Es conegut sobradament per tothom que les fibres d’amiant son altament cancerígenes per al ser humà, i per això aquest abocament era especialment perillós.

Sortadament la Policia local va detectar ràpidament aquest abocament, i després de precintar la zona per evitar que ningú hi pogués entrar i contaminar-se, va avisar al ajuntament, qui ens va demanar que en féssim la retirada i descontaminació del espai amb caràcter d’urgència.

llocabocament

Així doncs en menys de 4 hores l’espai ja estava altre cop net, descontaminat i fora de perill. Al final es varen omplir 3 saques de les homologades per al rebuig de elements de fibrociment que donaven un pes total de 1.092 Kg, i que foren gestionades en abocador autoritzat final.

Exif_JPEG_PICTURE

 

Ús de galetes

Com la majoria de planes d'Internet, aquest lloc web fa servir galetes per a millorar la vostra visita fent els processos més ràpids. Premeu acceptar per treure de pantalla aquest missatge i per donar el vostre consentiment a la acceptació de les galetes i la nostra política de galetes, Avís legal de la web

ACEPTAR
Aviso de cookies